Výzva občanům !

16.11.2011 20:47

Vážení obyvatelé Jižního města,

Osadní výbor Jižní město byl založen na základě veřejné výzvy občanům žijícím na Jižním městě lidmi, kteří v dané době na tuto výzvu zareagovali a byli ochotni věnovat určitou část svého volného času na aktivity, které by usměrňovaly snahu města i soukromých investorů provádět necitlivé a nevratné stavební i jiné zásahy v naší lokalitě. Nechceme být označováni za samozvané shromáždění a uvítáme všechny, kteří by se chtěli jakkoli podílet na práci osadního výboru, diskutovat s námi, formulovat kritické názory a třeba se stát členy. 

Chtěli bychom vyzvat všechny obyvatele Jižního města, aby nebyli pasivní, všímali si co se kolem nich děje, vyjadřovali své názory na změny Jižního města a sdělovali je členům osadního výboru, svým zastupitelům i vedení města.

Osadní výbor samozřejmě netrvá na své existenci (nebo stávajícím složení) a uvítá, když nám vyjádříte jakoukoli formou (email, formulář na webu https://ovjiznimesto.webnode.cz nebo osobní kontakt jsou preferovány) svou podporu nebo nespokojenost s naší činností. Existuje již určitý okruh obyvatel, kteří s námi pravidelně diskutují a dávají nám podněty, ale uvítali bychom, aby se zapojilo ještě více lidí.
Vaše názory jsou pro nás zásadní a snažíme se, aby většinový názor určil směr, kterým se budeme ubírat.

Děkujeme předem za Vaše názory a aktivní přístup ke společným záležitostem.

Osadní výbor Jižní město

Zpět